Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

"Έφυγε" ο δημοφιλής "Τσιπόνε" !!!

Θλίψη σε όλο το Αιγάλεω...

Έφυγε προχθές από τη ζωή ο πασίγνωστος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον Αιγαλιώτικο κόσμο, Δημήτρης Τσικουντούρογλου, σκορπίζοντας τη θλίψη στην πόλη μας. Ο δημοφιλής "Τσιπόνε", όπως τον γνώριζαν όλοι -λόγω και της σχετικής επιγραφής του καταστήματος που είχε παλαιότερα, επί της Ιεράς Οδού στην "καρδιά" του Αιγάλεω και πλησίον της Πλατείας Εσταυρωμένου-  τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα μας αποχαιρετούσε τόσο πρόωρα (ήταν μόλις 72 ετών). 

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο. (φωτό του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη, από συνεδρίαση το Μάιο του 2011) και ήταν από τους πιο αγνούς και ανιδιοτελείς φιλάθλους του "Σίτι". Μάλιστα πριν λίγα χρόνια για να διευκολύνει τις διαδικασίες είχε δεχτεί να υπηρετήσει επί σύντομο διάστημα στη θέση του Προέδρου του συλλόγου. 

Την ανακοίνωση του θανάτου του ανάρτησε, στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Αιγάλεω Α.Ο. 1931

Το "Αθλόμετρο" απευθύνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη.

Καλό σου ταξίδι φίλε Δημήτρη, δε θα σε ξεχάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...