Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Το Αιγάλεω με Αθήνα και Κρήτη !

Στον 8ο όμιλο της νέας (ερασιτεχνικής) Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 τοποθετήθηκε το Αιγάλεω, έπειτα από το χθεσινό καταρτισμό που διενέργησε η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο. Αντίπαλοί του θα είναι έξι (6) ομάδες από την Κρήτη και τέσσερις (4) από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.



Συνολικά, στο όμιλο μετέχουν οι εξής ένδεκα (11) σύλλογοι: Αιγάλεω Α.Ο., Φωστήρας Ταύρου, Ηλυσιακός, Α.Ε. Κηφισιάς, Α.Ο. Αγίου Ιερόθεου (Αθηνών), Ηρόδοτος και Π.Ο. Ατσαλένιου (Ηρακλείου), Ο.Φ. Ιεράπετρας (Λασιθίου), Ερμής Ζωνιανών και Α.Ε. Μυλοποτάμου (Ρεθύμνης) και Α.Ο. Παλαιόχωρας (Χανίων).

Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Οι πρωταθλητές των οκτώ (8) ομίλων θα χωριστούν σε δυο "γκρουπ" (των τεσσάρων ομάδων έκαστο) "ειδικού πρωταθλήματος" όπου μέσω διπλών αναμετρήσεων εντός και εκτός έδρας (συνολικά κάθε ομάδα θα δώσει έξι επιπλέον αγώνες) θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες (οι δύο πρώτοι κάθε τελικού "γκρουπ")  που θα πάρουν το "εισιτήριο" για τη Β΄ Εθνική της επόμενης χρονιάς. Η κλήρωση του πρωταθλήματος διενεργείται τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Ε.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...