Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αιγάλεω - Περιστέρι 1-0

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1981 το Αιγάλεω υποδέχτηκε το γειτονικό Ατρόμητο Περιστερίου, στην "πρεμιέρα" του πρωταθλήματος "Νότου" για το πρωτάθλημα της Β'  Εθνικής κατηγορίας. Το "Σίτι" επικράτησε δύσκολα του αντιπάλου του με σκορ 1 - 0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο "κανονιέρης" Χρήστος Χατζησκουλίδης  (φωτό) στο 33ο λεπτό κατόπιν ατομικής ενέργειας και σέντρας του νεοαποκτηθέντα από τον Πανιώνιο, κεντρικού αμυντικού Νίκου Παντελή.Ο Σταύρος Μακρής, τότε προπονητής της ομάδας μας, είχε χρησιμοποιήσει στον αγώνα τους Μυλωνά, Παπαϊωάννου, Πρινέα, Γ. Κωνσταντόπουλο, Παντελή, Μαρτίνο, Τσίκα, Χρ. Κωνσταντόπουλο, Χατζησκουλίδη, Πηγαδίτη, Παϊσανίδη, Λαλούση και Βαλαχά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...