Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Εγινε η "πρώτη" του Αιγάλεω σε πανηγυρικό κλίμα!

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
(Φωτό: Βαλσάμης Φώτης)
Μέσα σε κλίμα γενικής ευφορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αιγάλεω ΑΟ και ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα περίοδο 2011-2012.

Το "παρών" έδωσαν, φυσικά, ο πρόεδρος του τμήματος Γιώργος Γιανναράκης, ο προπονητής Θωμάς Γράφας και όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των οκτώ νεοαποκτηθέντων. Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση προσέδωσαν τα βεγγαλικά που είχαν ετοιμασθεί, ενώ οι πολυπληθείς οπαδοί του "Σίτι" που βρέθηκαν στο γήπεδο πρόσθεσαν μια ακόμα ενθουσιώδη νότα με την εντυπωσιακή τους παρουσία.

Στο πρώτο αυτό ραντεβού της ομάδας ήταν επίσης, ο δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς και ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος


Δημήτρης Καλογερόπουλος-Γιώργος Γιανναράκης
Φωτό: ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...