Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ανοικτή Πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής Αιγάλεω για την φύλαξη του ΆλσουςΑπό το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω, λάβαμε σήμερα το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:


"Στη σύσταση μητρώου εθελοντών Πολιτικής Προστασίας προχωρεί η Δημοτική Αρχή Αιγάλεω.


Παράλληλα με πρόσκληση της καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να προσφέρει την εθελοντική του εργασία δίνοντας ξεχωριστή βαρύτητα στην φύλαξη του Άλσους (Μπαρουτάδικο) ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.


Για τα παραπάνω έχει προγραμματιστεί συνάντηση της αρμόδιας Αντιδημάρχου για την πολιτική προστασία κας Τσιναρίδου Νίνας με τους ενδιαφερόμενους που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/5/2011 και ώρα 20.00 στο Δημαρχείο της πόλης (Ιερά Οδός & Κάλβου).


Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος κος Καρδαράς αναφερόμενος ιδιαίτερα στο Άλσος το χαρακτήρισε πραγματικό περιβαλλοντικό στολίδι για το Αιγάλεω και έναν από τους ελάχιστους πλέον εναπομείναντες πνεύμονες αστικού πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή της Δ. Αθήνας.

Επιπλέον επαναδιατύπωσε την πάγια θέση της Διοίκησης για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα του Άλσους και την ανάγκη της ποιοτικής του αναβάθμισης με σκοπό την ενίσχυση της επισκεψιμότητάς του. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος της Ρόζα Παρκς

( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Ήταν η 1 η Δεκεμβρίου του 1955 , όταν μία 42χρονη Αφροαμερικανή μοδίστρα πήρε το λεωφορείο στο Μον...