Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το χρίσμα στο Γιώργο Γιανναράκη



Με ομόφωνη απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιγάλεω ΑΟ (φωτό) κατά τη χθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίασή του, ενέκρινε την επίσημη ανάθεση της ευθύνης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας στον επιχειρηματία κ. Γιώργο Γιανναράκη.

Ο κ. Γιανναράκης αναλάμβάνει τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού της ομάδας και τη θέση του προεδρεύοντα ποδοσφαίρου, όπως και την ευθύνη να συντονίσει τις διάφορες επαφές με ενδιαφερομένους παράγοντες να συνεισφέρουν οικονομικά για την πρόοδο του συλλόγου.

Ο Γιώργος Γιανναράκης παρέστη ο ίδιος στη συνεδρίαση του ΔΣ και εξέθεσε αναλυτικά την οικονομική κατάσταση στους συμβούλους του σωματείου, οι οποίοι εν συνεχεία τον εξουσιοδότησαν εν-λευκώ σε ότι αφορά στους κατάλληλους χειρισμούς που απαιτούνται, προκειμένου η ομάδα ποδοσφαίρου να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών, απρόσκοπτη από εξωαγωνιστικές δυσχέρειες.

Από τα στοιχεία που παρουσιάσθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών είναι τακτοποιημένη οικονομικά έως και τον Φεβρουάριο, ενώ οι μικρές οφειλές που εκκρεμούν θα ρυθμιστούν άμεσα. Επίσης, στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν όλοι σχεδόν οι παίκτες, καθώς με ιδιωτικά συμφωνητικά δεσμεύονται ελάχιστοι, και ως εκ τούτου η διοίκηση της ομάδας θα δρομολογίσει ανεμπόδιστα τις επόμενες ενέργειές της, με στόχο να ανανεωθούν τα συμβόλαια των περισσοτέρων από αυτούς.

Στο ΔΣ έγινε δεκτός ως τακτικό πλέον μέλος ο κ. Διονύσιος Σαβράμης, στη θέση του αποχωρήσαντα κ. Γιώργου Τριδήμα (ο οποίος απουσίασε από 5 συνεχόμενες συνεδριάσεις και βάσει καταστατικού απομακρύνεται από το Συμβούλιο, όπως ανέγνωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος), ενώ χρέη προέδρου του ΔΣ του Αιγάλεω ΑΟ εκτελεί ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Δενδρινός.

Δυσφορία για Δήμο...

Στο περιθώριο της χθεσινής συζήτησης, όπου το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ παρέστη καλύπτοντας δημοσιογραφικά τη διαδικασία, πολλά παράπονα εκφράστηκαν από τους περισσότερους συμβούλους για τη στάση που τηρεί έναντι του Αιγάλεω ΑΟ, "του ιστορικότερου σωματείου της πόλης μας", όπως χαρακτηριστικά τόνισαν, τόσο προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Καρδαράς, όσο και ο επικεφαλής του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού (Δ.Α.Ο.) κ. Λάμπρου.

Οι παράγοντες της ομάδας  διαμαρτύρονται για την παντελή αδιαφορία που έχει επιδειχθεί στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις τους προς τη δημοτική αρχή όπως η τελευταία προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για την οικονομική ενδυνάμωση της ομάδας, καθώς όπως λένε, οι προτάσεις τους όχι μόνο δεν εισακούσθηκαν, αλλά ούτε καν απαντήθηκαν. "Η μόνη από τη διοίκηση του δήμου, που στέκεται στο πλάϊ της ομάδας είναι η Αντιδήμαρχος κα Νίνα Τσιναρίδου" δήλωσε στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ο σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρβέλας.
  • Στη συνεδρίαση παρέστησαν τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Δενδρινός, Ζαχαρόπουλος, Τσικουντούρογλου, Καρβέλας, Σαβράμης, Αλεξανδρόπουλος, Αφοί Χαραλαμπόπουλου, Παντελίδης, Σακελλαρίου, όπως και το πρώην μέλος κ. Πασχαλινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...