Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ξύπνησαν με "μπαμ" στην Πλατεία!

athlometro.blogspot.com
Ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα (ευτυχώς χωρίς βαρείς τραυματισμούς) στο οποίο μάλιστα εμπλέκεται και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σημειώθηκε νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου (6:00 π.μ.) στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την οδό Δημαρχείου, στην "καρδιά" της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν από τη Δημαρχείου με σκοπό να στρίψει αριστερά στην Ιερά προς Αθήνα, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το όχημα της ΕΛΑΣ που εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε με πράσινο από το ρεύμα προς Αθήνα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας καθώς και αρκετός κόσμος, που θορυβήθηκαν απο τον κρότο της σύγκρουσης. Επισημαίνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο κομβικό σημείο, τα οποία έχουν συχνά προκαλέσει και την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...