Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Αισιοδοξία παραχώρησε τη θέση της στην ανασφάλεια, σχετικά με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου Αιγάλεω ΑΟ

Θωμάς Γράφας
(φωτό: http://www.aegaleofc.gr/)
Όπως μας ενημέρωσε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργος Γιανναράκης, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές για την εξεύρεση μιας ασφαλούς λύσης στο αδιέξοδο που προέκυψε μετά την αποχώρηση του προέδου κ. Γιώργου Τριδήμα.

Εκτιμάται λοιπόν ότι εντός της επόμενης εβδομάδας οι όποιες αλλαγές θα έχουν οριστικοποιηθεί και ως εκ τούτου υπάρχει αισιοδοξία για το νέο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς.

Το προπονητικό τιμ, αποτελούμενο από τον τεχνικό κ. Θωμά Γράφα (φωτό) και τους συνεργάτες του παραμένει στη θέση του, ενώ οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα που επέδειξαν, στοιχεία αντάξια της πλούσιας ιστορίας της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...