Για κάθε είδους άθλο!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" προβάλει κάθε σημαντικό επίτευγμα, αντλώντας τα θέματά του από την παγκόσμια ιστορία, τα σπορ, τις τέχνες και γενικότερα από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η δική σας συμμετοχή (με σχόλια στις αναρτήσεις) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμά σας στη διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας. Φιλικά, Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Αισιοδοξία παραχώρησε τη θέση της στην ανασφάλεια, σχετικά με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου Αιγάλεω ΑΟ

Θωμάς Γράφας
(φωτό: http://www.aegaleofc.gr/)
Όπως μας ενημέρωσε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργος Γιανναράκης, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές για την εξεύρεση μιας ασφαλούς λύσης στο αδιέξοδο που προέκυψε μετά την αποχώρηση του προέδου κ. Γιώργου Τριδήμα.

Εκτιμάται λοιπόν ότι εντός της επόμενης εβδομάδας οι όποιες αλλαγές θα έχουν οριστικοποιηθεί και ως εκ τούτου υπάρχει αισιοδοξία για το νέο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς.

Το προπονητικό τιμ, αποτελούμενο από τον τεχνικό κ. Θωμά Γράφα (φωτό) και τους συνεργάτες του παραμένει στη θέση του, ενώ οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα που επέδειξαν, στοιχεία αντάξια της πλούσιας ιστορίας της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κούβα, Οκτώβριος 1962: Ο Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών!

Εφημ. "Ελευθερία" (πρωτοσέλιδο της 23ης Οκτωβρίου 1962) Η κρίση των πυραύλων και ο άθλος της αποτροπής ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματ...