Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Στη Γλυφάδα έσπασε το αήττητο του "Σίτι"

Φωτό αρχείου (http://www.aegaleofc.gr/)

Χρειάσθηκε να φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική ημέρα για να ηττηθεί η ομάδα του Αιγάλεω κι αυτό συνέβη χθες στο πλαστικό τερέν της Γλυφάδας, όπου ο πρωταθλητής του 8ου ομίλου ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση των παικτών του Θωμά Γράφα με ένα τυχαίο γκολ από χτύπημα κόρνερ, στο ξεκίνημα του αγώνα (6ο λεπτό).

Οι ποδοσφαιριστές του "Σίτι" -παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν- κατέβηκαν αποφασισμένοι στην αναμέτρηση, αλλά η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι καθώς απώλεσαν πέντε τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας αρκέσθηκε στο μοναδικό γκολ που πέτυχε και οι παίκτες του αμύνθηκαν μαζικά μέχρι τη λήξη της συνάντησης.

Σημειωτέον ότι η ομάδα κράτησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλέον στοχεύει τη νίκη στον τελευταίο αγώνα με τον απογοητευμένο Ελπιδοφόρο στο "Ζηρίνειο" της Κηφισιάς.

Αιγάλεω: Σηφάκης, Παπουτσής, Παπαδόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος (68' Μπαντούνας), Τσιρογιάννης (68' Φούντας), Π. Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Δουκάκης, Υφαντής (83' Αλεξάκης), Τουρκοχωρίτης, Τζανετάκος.

ΕΠΣΑ (αποτελέσματα Σαββατοκύριακου 16 & 17 Απριλίου):
Άγιος Δημήτριος-ΑΕ Αιγάλεω 3-0, Διαγόρας-Γκυζιακός 0-1, Άφοβος Σεπολίων-Ορφέας 1-2, Κρόνος-Τριφυλλιακός 1-0 και Αστέρας Εξαρχείων-Ιεράπολη 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...