Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Ελλάς Ποντίων!

Χαρές και πανηγύρια για τους Πόντιους της Ελλάδας
(φωτό από http://www.aoellaspontion.gr/)
Την άνοδό της για τρίτη φορά στα χρονικά επισημοποίησε και μαθηματικά η Ελλάς Ποντίων, έπειτα από τη χθεσινή της επικράτηση με σκορ 2-1 επί των Νέων Δραπετσώνας, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα που δημιούργησαν οι πολυπληθείς οπαδοί της στο γήπεδο της οδού Ορυζομύλων. Πλέον, η ομάδα στοχεύει στη διατήρηση του αήττητου μέχρι το τέλος της περιόδου. Ήδη, μετράει 23 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 24 παιχνίδια.

Τα γκολ πέτυχαν οι Γ. Σιδηρόπουλος στο 30ο λεπτό και Ταμπάκης στο 70' (2-0).

Ελλάς: Λυκούρης, Π. Χαλκίδης, Τζιας, Σ. Σιδηρόπουλος Γρηγοριάδης (75' Καρασαββίδης), Λάκο, Γ. Σιδηρόπουλος, Χοτζάϊσα, Ταμπάκης (85' Σαββίδης), Δρυμούσης, Δικαιόπουλος (60' Σεμερτζάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...