Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τιμητική παρουσία Αιγαλιώτισας αθλήτριας!

Στη φωτό διακρίνεται η προπονήτρια του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.  Χασιώτου Θώμη,
στην κάτω σειρά 2η από δεξιά με το νούμερο 5, ανάμεσα στις συμπαίκτριές της και την ομάδα του Βορρά
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του Συλλόγου Βετεράνων Μπασκετμπολιστριών το Σάββατο 16 Απριλίου στο Κιλκίς, όπου συμμετείχε η εδώ και τρία χρόνια προπονήτρια των ακαδημιών Μπάσκετ του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. Χασιώτου Θώμη. Η προπονήτριά μας εμφανίστηκε με την νικήτρια ομάδα των Νότιων ενάντια στην ομάδα του Βορρά, στον αγώνα που διεξήχθη παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο Λοβέρδο, επίσημο συνοδό της αποστολής της Αθήνας.


Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε βράβευση της κας Παναγοπούλου, προέδρου της Καλλιπάτειρας. Προπονητές της ομάδας του Νότου ήταν οι Παταβούκας και Τζαλάλης, ενώ του Βορρά οι Μπαλογιάννης και Κωνσταντινίδης, ενώ αθλήτριες με μεγάλες επιτυχίες και εμπειρία σε εθνικό και τοπικό επίπεδο έκαναν την εμφάνισή τους στο παρκέ, ξεκινώντας έτσι μία σειρά αγώνων και εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος του Κιλκίς, καθώς και ο κος Ιωαννίδης. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου για τις βετεράνους παίκτριες που επανήλθαν και ενεργά στο προσκήνιο μεγάλη, ενώ η υπόσχεση των γυναικών ξεκάθαρη "Και αυτό ήταν μόνο η αρχή!"...

Η προπονήτρια Χασιώτου Θώμη, διετέλεσε παίκτρια της Εθνικής Ομάδος Γυναικών έως το 1998 με σημαντική πορεία και επιτυχίες, και συνέχισε έως το 2002 ενεργά σε τοπικό επίπεδο στην Ιωνία. Από το 2008 έως και σήμερα προπονεί με ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή τρία από τα 10 τμήματα των Ακαδημιών του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.

(Ευχαριστούμε για την ενημέρωση το Γραφείο Τύπου του Αιγάλεω Α.Ο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...