Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ένας χρόνος χωρίς τον αξέχαστο "ψηλό"...

Στις 19 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον αδόκητο χαμό του μεγαλύτερου σκόρερ της ιστορίας του Αιγάλεω Α.Ο., του αείμνηστου Χρήστου Χατζησκουλίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αιγαλιώτικης γης που έχει σκεπάσει το πάλαι ποτέ "μαύρο διαμάντι" του Σίτι και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ θέλωντας να τιμήσει τη μνήμη αυτού του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου έχει ξεκινήσει να δημοσιεύει σε συνέχειες τη βιογραφία του.

  • Στη φωτογραφία που παραθέτουμε, διακρίνεται ο θανών, κατά την εκδήλωση του ΠΣΑΠ το καλοκαίρι του 1983, όταν τιμήθηκε σαν πρώτος σκόρερ του Νοτίου Ομίλου της Β' Εθνικής για την περίοδο που μόλις είχε λήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...