Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

0-0 στο ποδόσφαιρο, νίκη με επεισόδια στο μπάσκετ!

Με διαφορά λίγων ωρών ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου οι υποχρεώσεις των ανδρικών τμημάτων του Αιγάλεω Α.Ο. σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα υποδέχτηκε στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" την εκ των πρωτοπόρων στη βαθμολογία του 8ου ομίλου της Δ' Εθνικής ομάδα του ΠΑΟΚ Γλυφάδας και παρά το ότι ήταν ανώτερο από την αντίπαλό του έμεινε στο "στείρο" 0-0, μια αγωνιστική πριν τη λήξη του α' γύρου. Έπεται πλέον η συνάντηση (πάλι στο Αιγάλεω) με τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς που οδηγεί την "κούρσα" της βαθμολογίας και από το αποτέλεσμα αυτό θα κριθούν πολλά για την περαιτέρω τύχη του συλλόγου.

Ο Θωμάς Γράφας χρησιμοποίησε στο ματς τους Σηφάκη, Παπουτσή (ο οποίος πραγματοποίησε ικανοποιητικό "ντεμπούτο" χάρις στη μεγάλη εμπειρία του), Ταμπάκη, Θεόπιστο Παπαδόπουλο, Στριμμένο, Υφαντή (88' Κωνσταντόπουλο), Καραγιάννη, Δουκάκη (ο νεοαποκτηθείς έδειξε πολύ καλά στοιχεία), Τσαραούση (46' Μπαντούνα), Τουρκοχωρίτη και Κατσαρός (78' Φούντα).


Μόλις δυο ώρες νωρίτερα, στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης" η ομάδα μπάσκετ έφθασε σε μια πολύτιμη νίκη επί του Διαγόρα Ρόδου για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας (10η αγωνιστική), με σκορ 71-69.

Δεκάλεπτα: 25-18, 42-35, 57-47, 71-69.

Ωστόσο, την επιτυχία αυτή του Αιγάλεω σκίασαν θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου, με συνέπεια τώρα η ομάδα να απειλείται με τιμωρία και αποκλεισμό της έδρας της, για πολλοστή δυστυχώς φορά τα τελευταία χρόνια...

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το φύλλο αγώνα: "Τρία λεπτά πριν τη λήξη πετάχτηκαν ένας αναπτήρας, ένα αναμμένο τσιγάρο και ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά. Οπαδός της γηπεδούχου ομάδας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιχειρώντας να επιτεθεί σε παίκτες της Β' ομάδας, απομακρύνθηκε από την αστυνομία και παράγοντες της Α' ομάδας.
Στη λήξη οπαδός της γηπεδούχου ομάδας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε στον πάγκο της Β' ομάδας χτυπώντας το νούμερο 7 στο κεφάλι. Απομακρύνθηκε από παράγοντες της Α' ομάδας".
 
Ανταπαντώντας, η διοίκηση της ομάδας υποστηρίζει ότι τα επεισόδια (τα οποία καταδικάζει) πυροδότησε η ανοχή των διαιτητών στην αντιαθλητική συμπεριφορά ορισμένων παικτών του Διαγόρα Ρόδου, οι οποίοι προκαλούσαν τους οπαδούς του Αιγάλεω με χειρονομίες και απειλές για τον επαναληπτικό αγώνα.
 
Η σύνθεση:
ΑΙΓΑΛΕΩ (Καλογήρου - Μπαστούνης): Παπούλιας 4, Γεωργακίου, Παπαδάκης 18 (4), Κατσαντώνης 3 (1), Μητρόπουλος 11 (1) Λαμπρόπουλος, Συριστατίδης 15 (1), Λαρεντζάκης, Πλουμής, Χάλαρης 2, Γκέρος 11, Κούκουρας 7 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...