Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Φιλικό Με Νήαρ-Ήστ το μπάσκετ

Του Δημήτρη Τσοπανάκη

11/01/2011 (Από: BasketBlog)


Τη ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στην Νήαρ Ηστ, θα έχει ο προπονητής του Αιγάλεω Λευτέρης Καλογήρου, καθώς αύριο η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στην Καισαριανή το συγκρότημα του Αποστόλη Χατζηγιαννακού (17:00).

Το παρών στο γήπεδο θα δώσουν και οι Άκης Μητρόπουλος και Στέλιος Παπαδάκης, οι οποίοι όμως δεν αποκλείεται να προστατευτούν από το τεχνικό τιμ, καθώς νιώθουν κάποιες μικροενοχλήσεις από τους πρόσφατους τραυματισμούς τους (πρόβλημα στο κουτεπιέ ο πρώτος, διάστρεμμα ο δεύτερος).

Κατά τα άλλα το κλίμα μέσα στην ομάδα έπειτα και από την νίκη επί του Διαγόρα είναι καλύτερο από ποτέ και όλοι ευελπιστούν πως οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Μέγα Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...