Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Παίρνει το Αιγάλεω ο Αμπράμοβιτς!

Ο Ρώσος οικονομικός μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς φαίνεται ότι, πέραν της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ως μεσολαβητής προκειμένου να βρεθεί μία ειρηνική λύση στη Ρώσο-Ουκρανική διένεξη και να τερματισθεί, έτσι, ο πόλεμος που μαίνεται εδώ και έξι εβδομάδες μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών, δεν έχασε και το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο. Αποχώρησε μεν από τη Βρετανική Τσέλσυ πρόσφατα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά του να αναλάβει μία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, με το όνομά της να κάνει αίσθηση στους κύκλους των φίλων της «στρογγυλής Θεάς».

Όπως φέρονται να δηλώνουν έγκυροι εγχώριοι «κύκλοι», ο Αμπράμοβιτς εδώ και αρκετό καιρό εξέταζε το ενδεχόμενο να προσεγγίσει τη διοίκηση κάποιου ελληνικού συλλόγου, καθώς τυγχάνει λάτρης της χώρας μας, έπειτα και από την επιστολή που του απεύθυνε γνωστός Αθηναίος δημοσιογράφος, έμπειρος στα ποδοσφαιρικά θέματα και γνώστης της πραγματικότητας του παγκόσμιου φουτμπόλ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το «Αθλόμετρο» αποκαλύπτει σήμερα πως η ομάδα για την οποία ενδιαφέρεται ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσυ είναι το Αιγάλεω, που αγωνίζεται στην ελληνική Super League 2.

Ο ίδιος ο Αμπράμοβιτς, σε αποκλειστικές του δηλώσεις κάνει λόγο «για τις πολλές ομοιότητες που υφίστανται μεταξύ της Τσέλσυ και του Αιγάλεω» τις οποίες του γνωστοποίησε με επιστολή του ο Αιγαλιώτης αθλητικογράφος Χρήστος Κωνσταντακόπουλος. «Γνωρίζω, από όσα μου έγραψε ο φίλος Χρήστος, τις σπουδαίες προσπάθειες που έχει καταβάλει η οικογένεια Παλτόγλου τα τελευταία έτη, προκειμένου η ιστορική ομάδα του Αιγάλεω να επιστρέψει στις υψηλότερες βαθμίδες του ποδοσφαίρου σας και είμαι πρόθυμος να τους συντρέξω με όλες μου τις δυνάμεις, εάν, φυσικά, έλθουμε έστω σε μία κατ’ αρχήν συμφωνία» συμπληρώνει ο Ρώσος ολιγάρχης. Για να προσθέσει ότι «με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα πως το μόνο ‘City’ στη χώρα σας, είναι το Αιγάλεω!!!»

Chelsea F.C. και Αιγάλεω Α.Ο. λοιπόν, βίοι παράλληλοι: Οι δύο ομάδες έχουν «κυανόλευκα» χρώματα (“The Blues”, εξάλλου, είναι το προσωνύμιο της Αγγλικής ομάδας), εκπροσωπούν δε τις δυτικές συνοικίες Λονδίνου και Αθήνας, έχουν ένδοξη ιστορία και διαθέτουν ωραιότατα γήπεδα, όπως και πολυπληθείς - πιστούς φιλάθλους. Φαίνεται πως όλα τα παραπάνω αποτελούν τα απαραίτητα «συστατικά», για μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική συνταγή! 

Ίδωμεν...

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ , ΟΜΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...