Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Πένθος στο Αιγάλεω: "Έφυγε" ο Ι. Διονυσόπουλος

Θλίψη στην πόλη μας και ιδιαίτερα στους αθλητικούς κύκλους της, προκάλεσε η είδηση της απώλειας του παλαιού διοικητικού παράγοντα του συλλόγου του Αιγάλεω Α.Ο., Ιωάννη Διονυσόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών την περασμένη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου. Ήταν ένας από τους αγνότερους και πλέον ανιδιοτελείς "εργάτες" του σωματείου μας, για το οποίο μόχθησε επί σειρά ετών, με πίστη και προσήλωση στις ευγενείς ιδέες του αθλητισμού, χωρίς ποτέ να προδώσει τα πιστεύω του. Η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν μεθαύριο Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου, στις 13:45 από τον Ι.Ν. του Ταξιάρχη, στο Γ'  Νεκροταφείο.

Γεννημένος το 1932 στο Αιγάλεω και γιος του εκ των συνιδρυτών της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο., Διονύση Διονυσόπουλου, νυμφεύθηκε το 1960 την Όλγα Κολοζώνη και απέκτησε μαζί της δυο παιδιά, το Διονύση και τη Τζίνα. Υπηρέτησε σαν παράγοντας (Έφορος βόλεϊ και Γενικός γραμματέας) την ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο.  τη δεκαετία του '70. 

  • Στη φωτογραφία απεικονίζεται δεύτερος από αριστερά να δίνει το παρόν ως μέλος της διοίκησης, στην υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας του Γιώργου Αμερικάνου, με την ομάδα μας. Καθιστός στο κέντρο ο τότε πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Τουσμάνωφ και με πλάτη στο φακό (κάτω δεξιά) ο έφορος Μιλτιάδης Σακελλάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τον Κώστα Μαρίνο, τον αφανή εργάτη του Αιγάλεω...

Κώστας Μαρίνος ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης ) Πέντε μήνες συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του παλαιού διοικητικού παράγοντα και α...