Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Τιμήθηκε η μνήμη του Τάκη Μαρκόπουλου

 

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") και του Εθνικού Πειραιώς τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου Τάκη Μαρκόπουλου, στο πλαίσιο της μεταξύ των δύο ομάδων φιλικής αναμέτρησης που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου στο "ΔΑΚ Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου". Το "παρών" έδωσαν τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντα, ο γιος του Τάσος, οι κόρες του Ελένη και Βίκυ και τα εγγόνια του Κατερίνα, Λυδία, Αθηνά και Δημήτρης, αλλά και ο γαμπρός του, παλαιός ποδοσφαιριστής Κώστας Κανελλόπουλος. Ο Σύνδεσμος των βετεράνων του "Σίτι" δώρισε στην οικογένεια ένα αναμνηστικό, τιμώντας το εκλεκτό του μέλος που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, γεμίζοντας θλίψη ολόκληρη την αθλητική κοινότητα της πόλης μας.



Στο αγωνιστικό μέρος, ο Εθνικός επικράτησε με σκορ 2-1, από τέρματα που πέτυχαν οι Βιδάλης, Δημόπουλος, ενώ το Αιγαλιώτικο γκολ σημείωσε ο Αργύρης Μαγιάτης. Οι προπονητές Γιάννης Σάμιος και Μπάμπης Σταυρόπουλος χρησιμοποίησαν τους Τσέναμο, Βασιλειάδη, Μπρέχα, Ρούσσο, Προβατά, Υψηλάντη, Θ. Κολοκοτρώνη, Μαγιάτη, Βαζιουράκη, Τσιαμπουρή, Ζαμπέτα (α' μέρος) και τους Πλασκασοβίτη, Γουνόπουλο, Σίνο (στην επανάληψη). Κοντά τους βρέθηκαν, επίσης, ο Τάκης Τσαλαμάγκας με το Δημ. Παπαϊωάννου ("παπί"). Στον αντίποδα, τους "κυανόλευκους" του Πειραιά εκπροσώπησαν επάξια οι Γιαμετζίδης, Μουτάφης, Δημητρίου, Π. Κατσικογιάννης, Δημόπουλος, Βιδάλης, Ντρέλιας, Γεωργαμλής, Αντωνόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Χόρτσας, Κωνσταντάρας.

  • Το "Αθλόμετρο" ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιάννη Σάμιο για τα στοιχεία του ρεπορτάζ, καθώς και το φωτογραφικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...