Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Σεβασμός στον "αντίπαλο": Παναιτωλικός 1980/81

Εγκαινιάζω, σήμερα, μία νέα στήλη στο ιστολόγιό μου. Θα παρουσιάσω ιστορικές ομάδες, διαχρονικές "αντιπάλους" του Αιγάλεω Α.Ο. στα πρωταθλήματα Β΄ &  Γ'  Εθνικής κατά τις δεκαετίες του '80 και '90. Κάνω αρχή με τον Παναιτωλικό, το καμάρι της Αιτωλοακαρνανίας, με συμμετοχές και στη μεγάλη κατηγορία. Στο στιγμιότυπο, από το προσωπικό αρχείο του εκλεκτού φίλου Κώστα Καραμπελούση, η ομάδα του Αγρινίου είναι παρατεταγμένη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω, πριν τον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Νότιου Ομίλου στη Β΄ Εθνική της περιόδου 1980/81. Το Αιγάλεω, που διεκδικούσε τον τίτλο, υπερίσχυσε πολύ δύσκολα, με σκορ 1-0.


Όρθιοι (από αριστερά προς τα δεξιά, όπως τους βλέπουμε): Κώστας Καραμπελούσης (μετεγγραφή από Κόρινθο), Αντώνης Χατζόπουλος (από Άρη Θεσσαλονίκης), Χρήστος Βασιλείου, Δημήτρης Κούκης (από Π.Α.Ο.Κ., ως αντάλλαγμα για την μετεγγραφή του Χρήστου Δημόπουλου), Βασίλης Ξανθόπουλος, Σπύρος Καπελιώτης (από Παναχαϊκή).
Καθιστοί: (+) Θώμος, Ιωάννης Μακρής, (+) Ρίκος, Βασίλης Μπεκατώρος, Λεωνίδας Κωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...