Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Σαν σήμερα (1968): Βύζας Μεγάρων - Αιγάλεω Α.Ο. 2 - 3

Όταν το "Σίτι" του Γιώργου Ζαμπέτα έγραφε ιστορία στη μεγάλη κατηγορία!

Εφημερίδα "Αθλητική Φωνή" (Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 1968)
(Γράφει: Ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Στις 15 Δεκεμβρίου του 1968, ημέρα Κυριακή και στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας του 10ου στη σειρά Ελληνικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το Αιγάλεω πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στα Μέγαρα επί του τοπικού Βύζαντα, με σκορ 3 - 2 (ημίχρονο 2 - 1).


Έτσι, η ομάδα του "Σίτι" με προπονητή το Θανάση Σούλη ("Κίνλεϊ") βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Α΄ Εθνικής κατηγορίας με ακόμη ανώτερες βλέψεις. Σημειωτέον, ότι, μέχρι εκείνη την ημέρα και για ολόκληρη την προηγούμενη διετία, η σκληροτράχηλη ομάδα των Μεγάρων ήταν αήττητη στην έδρα της (!)

Δείτε την αναφορά της εφημερίδας "Έθνος", στο φύλλο της Δευτέρας (σαν σήμερα) 16ης Δεκεμβρίου 1968:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...