Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αστέρας Ιτέας: ο απολογισμός

Πανηγυρισμοί των παικτών του Αστέρα
(λεπτομέρεια από βίντεο-λήψη του κ. Θύμιου Τσαγκουρνού)
(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Επιτυχημένη ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του δημοφιλή Αστέρα Ιτέας στο πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής Γ'  Εθνικής κατηγορίας, κατά την τρέχουσα περίοδο (2018-19). Το συγκρότημα της παραλιακής κωμόπολης του νομού Φωκίδας πήρε μέρος στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και πέτυχε να τερματίσει στην καθ' όλα τιμητική 3η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ αναδείχθηκε και κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας, επαναλαμβάνοντας το επίτευγμα του περσινού έτους.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν με προπονητή τον πολύπειρο Κώστα Λίβα, βασικό "αρχιτέκτονα" των επιτυχιών της κατά την τελευταία τετραετία, ενώ από την 5η αγωνιστική τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας παρέλαβε ο φέρελπις Πάρης Ανδράλας.

Ο Αστέρας κατόρθωσε να σημειώσει 12 νίκες, ενώ αναδείχθηκε 8 φορές ισόπαλος και ηττήθηκε στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια του (σύνολο 26 αγώνες) συλλέγοντας 44 βαθμούς με τέρματα 40-27, μία διόλου ευκαταφρόνητη "συγκομιδή".


  • Χαρακτηριστικό είναι ότι έχασε μόνο από τρεις ομάδες (εντός και εκτός έδρας) και συγκεκριμένα από τους Α.Ο. Μετεώρων, Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου.


Εκτός από τα τρία τέρματα που πιστώθηκε "στα χαρτιά" λόγω μηδενισμού της Αναγέννησης Καρδίτσας στην αναμέτρηση του β΄γύρου, τα υπόλοιπα 37 γκολ του Αστέρα σημείωσαν οι Αλεξίου (12), Κακκάβας (10), Γεωργουσόπουλος (4), Σεΐτι (3), Αντωνόπουλος, Μαλισσόβας και Γκούρα (από 2), Μπογκντάνι και Ζαννιάς.


Κατά σειρά οι αγώνες:

Αστέρας - Μετέωρα 0-2, 0-2, Πιερικός-Αστέρας 2-2, 1-2, Αστέρας-Θησέας Αγριάς 1-0, 2-1, Α.Ο. Στυλίδας-Αστέρας 0-0, 0-2, Αστέρας-Νίκη Βόλου 0-1, 0-1, Απόλλων Μακρυχωρίου-Αστέρας 2-2, 0-2, Α.Ο. Σελλάνων-Αστέρας 1-1, 2-2, Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου 0-2, 0-1, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αστέρας 1-4, 0-3 (α.α.), Αστέρας-Φωκικός Άμφισσας 4-1, 1-1, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αστέρας 0-1, 0-3, Αστέρας-Γ.Σ. Αλμυρού 1-0, 1-1 και Αστέρας-Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-1, 4-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...