Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Πήρε τίτλο και άνοδο το Αιγάλεω (μπάσκετ)

Με μία εντυπωσιακή νίκη (143 - 86) που σημείωσε επί του ουραγού Λέοντα 2014 στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης" προχθές, το Αιγάλεω ολοκλήρωσε με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (Α΄ όμιλος Νότου) καθώς, σε συνδυασμό με την ήττα του Ιωνικού Ν.Φ. στο Ληξούρι (61 - 60) το "Σίτι" κατάκτησε την 1η θέση και επέστρεψε παράλληλα, στη Β'  Εθνική έπειτα από 5 χρόνια.

Δίκαια λοιπόν οι αθλητές του Μανώλη Ιμπραημάκη έχοντας επικεφαλής τον άφθαστο Χριστόδουλο Καράβολα, ο οποίος σκοράροντας 50 πόντους με 10 τρίποντα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τους διοικούντες και το φίλαθλο κόσμο, το σπουδαίο τους κατόρθωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...