Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Σαν σήμερα, 20 Μαρτίου

1950: Γεννιέται ο Γιάννης Πλούμπης, σημαντικός μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής με αξιοσημείωτη και πολυετή καριέρα στο Αιγάλεω, την Καλλιθέα, τον Ασπρόπυργο και άλλους συλλόγους.1977: Αιγάλεω - Πανηλειακός 5-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Νότιου Ομίλου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Τα τέρματα είχαν πετύχει οι Τσαλαμάγκας, Χάσταλης (2), Βενέτης και Κ. Τσίκας.

1991: Φεύγει πρόωρα από τη ζωή η θρυλική "χρυσόμυγα", ο δαιμόνιος μέσος του Αιγάλεω Γρηγόρης Αποστολίδης σε ηλικία μόλις 57 ετών. Εκτός από ποδοσφαιριστής διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Αιγάλεω τη δεκαετία του '80.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομη ιστορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

( του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη ) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εκθαμβωτική διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς κινηματογραφικού φεστι...