Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

"Η Μεγάλη Απόφαση" του Ερίκ Καστέλ!

Το 8ο άλμπουμ της περίφημης εικονογραφημένης ποδοσφαιρικής σειράς με πρωταγωνιστή το Γάλλο ακραίο επιθετικό Ερίκ Καστέλ βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία από το "Έθνος της Κυριακής". Η προσφορά της εφημερίδας -μια συνεργασία με τις εκδόσεις "Μικρός Ήρως" του Λεωκράτη Ανεμοδουρά- συνεχίζει να προσφέρει απόλαυση στους αναγνώστες της με υψηλής ποιότητας περιπέτειες. Σε σενάριο και σχέδια του άφθαστου Raymond Reding, η ιστορία του κορυφαίου ίσως χαρακτήρα των ποδοσφαιρικών κόμικς καλά κρατεί.



Στο παρόν τεύχος ο χαρισματικός στράικερ της Μπαρτσελόνα αποφασίζει να πάρει μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν προκαλώντας την αντίδραση του μικρού του φίλου, Παμπλίτο! Ο δημιουργός του κόμικ, παράλληλα με την εξέλιξη των αγώνων μέσα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, βρίσκει επιπλέον την ευκαιρία να αποτυπώσει  με υπέροχο τρόπο (και χάρις στον άψογο χρωματισμό της συνεργάτιδας του, Francoise Hugues) τα σημαντικότερα αξιοθέατα των πιο γνωστών μεγαλουπόλεων της "γηραιάς ηπείρου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...