Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ζαγκόρ, τεύχος νο 9

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Μικρός Ήρως" του Λεωκράτη Ανεμοδουρά, το 9ο τεύχος του περιοδικού "Ζαγκόρ" με τίτλο "Ο Ζαγκόρ διηγείται..." Στη βασική ιστορία του "πνεύματος με το τσεκούρι" (πρωτότυπη έκδοση: Ιταλικός Ζαγκόρ #55, Ιανουάριος 1970) την οποία υπογράφει σεναριακά ο "Guido Nolitta" (ψευδώνυμο του Sergio Bonelli) και εικονογραφεί ο Gallieno Ferri, ο Ζαγκόρ αρχίζει να διηγείται στον Τσίκο την ιστορία της οικογένειάς του.



Ακολουθεί, το πρώτο μέρος της περιπέτειας "Ένας νεαρός Αμερικανός" (σενάριο M. Masiero, σχέδιο F. Valdambrini, "Speciale Mister NO" #13, Απρίλιος 1999) που ιχνηλατεί τα εφηβικά βήματα του Mister NO από τη στιγμή που αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη του στη Νέα Υόρκη, έπειτα από τη φυλάκιση του πατέρα του.

Τέλος, στο γ΄μέρος της περιπέτειας του Tex Willer ("Οι Δαίμονες του Βορρά") παρακολουθούμε μια αιματόβρεχτη σύγκρουση μεταξύ των εκπροσώπων του νόμου και των συμμάχων τους ινδιάνων και μιας φυλής "δαιμονικών" κανιβάλων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...