Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Αγιασμός και βραβεύσεις από την «Ιερά Οδό»

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο σημερινός Αγιασμός στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω «Ιερά Οδός», εκδήλωση η οποία συνδυάσθηκε ιδανικά με τη βράβευση αριστούχων μαθητών της πόλης για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.



Στη σύντομη εισαγωγή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Παργανάς απεύθυνε τις ευχές του Δ.Σ. του σωματείου αλλά και μια έκκληση προς όλους για συμμετοχή στα κοινά του συλλόγου όπως και για την οικονομική αρωγή που τόσο έχει ανάγκη η «Ιερά Οδός», προκειμένου να συνεχίσει τις κοινωφελείς δραστηριότητές της.

Αντώνης Παργανάς
Ακόμη, αναφέρθηκε στην έκδοση του πονήματος για την ιστορία της πόλης του Αιγάλεω, ευχαριστώντας όλους τους συνεισφέροντες σε αυτό το έργο (με επικεφαλής τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Κωνσταντίνο Δάλκο) και εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αφιλοκερδή προσφορά τους. 

Εν συνεχεία τιμήθηκαν κατά σειρά οι μαθητές:

Σοφία Μπέκου (Παιδαγωγικό Τμήμα Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης): Τη βράβευση έκανε ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας.

Αμφιτρύων Μανίνος (Σχολή Μηχανολόγων – Αεροναυπηγών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών): Τη βράβευση έκανε η κα Αλεξάνδρα Αναγνώστου, η οποία πρόσφατα δώρισε στο σύλλογο τη βιβλιοθήκη του εκλιπόντα συζύγου της, Δημητρίου Σαμαρτζή.

Σπυρίδων Ασημακόπουλος (Σχολή Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών): Το βραβείο του –λόγω ασθενείας του- παρέλαβε η μητέρα του, Αγγελική δια χειρός του πατέρα Γεώργιου.

Αλεξία Λαμπροπούλου (Παιδαγωγικό Τμήμα Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών): Τη βράβευση έκανε η κα Τασούλα Καραγεωργίου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων.

Νίκος Καραχισαρίδης (Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς): Τη βράβευση έκανε ο επί των Ναυτιλιακών Θεμάτων υψηλόβαθμος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας Κωνσταντίνος Γαλιάτσος.

Ο πατήρ Γεώργιος κόβει την πίτα
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον πατέρα Γεώργιο του Ι.Ν. της «Ύψωσης Τιμίου Σταυρού», ο οποίος κηρύχθηκε ως επίτιμο μέλος του συλλόγου, μια διάκριση που προσφέρει με φειδώ η «Ιερά Οδός» και την οποία απολαμβάνουν έως τώρα μόνο δυο ήρωες πολέμου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου καθώς και πολλοί συμπολίτες, τιμώντας την προσφορά και το έργο του συλλόγου. Μεταξύ άλλων, αναφέρουμε τους κ.κ. Λάμπρο Σκλαβούνο (επικεφαλής δημοτικής παράταξης), Ιωάννη Δημομελέτη (πρώην αντιδήμαρχο), Κυριάκο Μπατσάρα (πρόεδρο της «Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων»), Δημήτρη Μπέση (πρόεδρο του περιβαλλοντικού συλλόγου «Φίλοι του Πυριτιδοποιείου»), Κωνσταντίνο Χατζηκώνστα (εκ μέρους του αθλητικού συλλόγου της «Ιεραπόλεως» Αιγάλεω), Δημήτριο Σιούλα (διοικητή του Α.Τ. Αιγάλεω) κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...