Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Νίκες ποδοσφαίρου - μπάσκετ, ήττα για τα κορίτσια του βόλεϊ

Φωτό: peristerisports.gr


Το προηγούμενο διήμερο χαρακτηρίσθηκε από τις εκτός έδρας επιτυχίες των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο., ενώ η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με την -επίσης μακριά από το "Σίτι"- συνάντηση για τις κοπέλες του βόλεϊ, με αντίπαλο τον ισχυρό Ηλυσιακό.


Προχθές Κυριακή, η ποδοσφαιρική ομάδα (με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη ξανά στον "πάγκο" της) πήρε μια μεγάλη νίκη (4-2) μέσα στην έδρα του πάντα υπολογίσιμου Α.Ο. Περιστερίου, καθώς βρέθηκε αρχικά να χάνει με 2-1.  Φαίνεται ότι η ομάδα έχει συνέλθει μετά την ήττα απ' τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό, ενώ μένει να δούμε κατά πόσο οι παίκτες θα βρουν τις δυνάμεις να διεκδικήσουν τον τίτλο στα εναπομείναντα (αρκετά) παιχνίδια, αφού προς το παρόν απέχουν 10 βαθμούς από την κορυφή.
 
Φωτό: eska.gr

Τη Δευτέρα (χθες) την "μιμήθηκε" η ομάδα μπάσκετ του Κώστα Μιχελιουδάκη που συνέχισε το "σερί" των επιτυχιών θριαμβεύοντας (με αντεπίθεση διαρκείας στο τρίτο, κυρίως, 10λεπτο) της Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ. με σκορ 76-73 (στο ημίχρονο ήταν πίσω με 6 πόντους, 40-34) και παραμένοντας έτσι μέσα στην προνομιούχο τετράδα της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ, ενόψει των Play-Off για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.


Τα στοιχεία των αναμετρήσεων

Ποδόσφαιρο
Σκόρερ αναδείχθησαν ο Αρβανίτης στο 23' με κεφαλιά (1-0), ο Τζανέτος (2 γκολ) στο 36’ (2-2) και στο 46’ με απευθείας φάουλ (3-2) και στο 86’ ο Κίριλ Μπρεστοβίτσκι.

Μπάσκετ
Τσατσάνης 4 (1),  Αλ. Χανιώτης, Βαρθακοκοίλης 19 (3), Καλλιγάς, Χ. Κούτρας 10, Α. Κούτρας, Οικονόμου, Μούγιος 16, Κουρής, Παπαιωάννου 5, Ζαμπέτης 4.

Βόλεϊ
Ηλυσιακός - Αιγάλεω 3-0 (26-24, 25-16, 25-17)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...