Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

«Φροντίδα» ανθρωπιάς στο ΔΑΚ Αιγάλεω.


Παπαντωνόπουλος, Κατσικογιάννης, Καλογήρου.

Συγκίνηση και θέαμα χθες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» όπου συναντήθηκαν για φιλική αναμέτρηση οι βετεράνοι του «Σίτι» (‘ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.’) και η αντιπροσωπευτική ομάδα των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες (‘ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.’), αφενός για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση τροφίμων για άπορους και άστεγους συμπολίτες μας, αλλά και για να τιμήσουν δυο σπουδαίες προσωπικότητες του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. 

Στον αγώνα, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών (κρατήθηκαν δυο ημίωρα ημίχρονα από τον άψογο διαιτητή κ. Βαγγέλη Ψυκάκο) ο οποίος ήταν πράγματι αμφίρροπος και ενδιαφέρων μεταξύ δυο ισάξιων αντιπάλων, οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τέρμα του Τατσόγλου, ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα (πριν κλείσει το πρώτο μέρος) με γκολ του Θοδωρή Κολοκοτρώνη και τελικά πήραν τη (συμβολική) νίκη (2 – 1) χάρις σε τέρμα του Τάκη Κατσικογιάννη κατά την επανάληψη. 

 
Στιγμιότυπο από το χθεσινοβραδυνό αγώνα
Πριν το παιχνίδι οι δυο φορείς τίμησαν τον πρόεδρο του ‘Acropolis F.C. – Φροντίδα’ (που παρέχει στήριξη σε παιδιά τα οποία πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση) Μαρίνο Παπαντωνόπουλο για το ανθρωπιστικό του έργο, ενώ οι εργαζόμενοι της ‘ΣΤΑ.ΣΥ.’ βράβευσαν τον προπονητή του ‘Acropolis F.C.’ Χρήστο Καλογήρου για την εν γένει προσφορά του στο χώρο.

Βενιός, Καλογήρου.
Το Αιγάλεω αγωνίσθηκε με τους Λαλιώτη, Άρη Βασιλειάδη, Μιχ. Παπαδάκη, Συνοδινό, Τσίλη, Κατσικογιάννη, Μπρέχα, Δημ. Τσιαμπουρή, Τζανουδάκη, Κολοκοτρώνη και Π. Δημητρίου, ενώ παρόντες ήσαν οι Αθ. Κιούρκος, Μιχ. Καραμπαλίκης, Ι. Σάμιος, Κ. Βαμβακούσης και Σπ. Λαγκαδίτης.

Οι εργαζόμενοι της ‘ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.’ (προπονητές οι Σεραφείμ Ψυχογυιός και Χρήστος Ράλλης) έπαιξαν με τους Βενιό, Νικολάου, Μπακογιάννη, Γεωργακόπουλο, Ναστόπουλο, Δάφνη, Σπίνο, Μπροτζάκη, Μπαφαλούκο, Τατσόγλου, Αθανασόπουλο (Μπουροτζίκα, Αποστολόπουλο, Ρίζο, Ξιάρχο, Αλεξόπουλο, Μπακογιάννη ΙΙ., Κολλά, Θεοσόγλου, Τυροπάνη)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...