Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Σαν σήμερα: Αιγάλεω - Αστήρ Αθηνών 3 - 1Στις 1 Δεκεμβρίου του 1957, το Αιγάλεω νίκησε με σκορ 3 - 1 τον Αστέρα Αθηνών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Αθηνών.

Στο γήπεδο του ΠΑΟ η ιστορική ομάδα μας σημείωσε μία μεγάλη νίκη επί του «γαλαζοαίματου» και γηπεδούχου Αστέρα της περιοχής Γκύζη, ο οποίος θεωρείτο -και ήταν- τότε ένα «παράρτημα» του Παναθηναϊκού. Τα γκολ του θριάμβου είχαν πετύχει οι θρυλικοί Ξένος, Μαρδίτσης και Τσικνάκος, ενώ ο τότε προπονητής του Αιγάλεω κ.Τσιμπίδης είχε χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι (πλην των σκόρερ) και τους Αντύπα, Μπαλαρίνη, Εμ. Τσάπο, Τούση, Μπαλακτσίδη, Ιωσηφόγλου, Χατζητσοπάνη και Αποστολίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος της Ρόζα Παρκς

( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Ήταν η 1 η Δεκεμβρίου του 1955 , όταν μία 42χρονη Αφροαμερικανή μοδίστρα πήρε το λεωφορείο στο Μον...