Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο "Μίστερ ΝΟ" στα περίπτερα!

Το 13ο τεύχος του δημοφιλούς μηνιαίου περιοδικού "Μίστερ ΝΟ και οι... άλλοι" βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα και στα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας, ενώ κυκλοφορεί και στην Κύπρο. Την αναβίωση του θρυλικού ήρωα έχει αναλάβει ο δραστήριος νεαρός εκδότης κ. Λεωκράτης Ανεμοδουράς, μέσω του οίκου "Comics & Crosswords Publications", συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση στο χώρο των εικονογραφημένων. Υπενθυμίζεται ότι, ο χαρακτήρας 'Mister NO' προέρχεται από τη γειτονική Ιταλία και είναι μια εξαιρετική δημιουργία του σεναριογράφου Sergio Bonelli και του σχεδιαστή Gallieno Ferri. Στη χώρα μας είχε κυκλοφορήσει δυο φορές κατά το παρελθόν, από τον Στέλιο Ανεμοδουρά, κατά τα έτη 1976 και 1986.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...