Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Λιούη, Ντιούη και Χιούη!Ποιος δεν γνωρίζει τα τρία σκανταλιάρικα ανίψια του Ντόναλντ Ντακ? Δημιουργοί τους θεωρούνται οι Τεντ Όσμπορν και Αλ Ταλιαφέρο που τα πρωτοχρησιμοποίησαν στο κυριακάτικο κόμικς στριπ του Ντόναλντ στις 17 Οκτωβρίου του 1937, δηλαδή σαν σήμερα πριν από 79 χρόνια! Χάρη στο πενάκι του Καρλ Μπαρκς, όμως, έγιναν τρεις ενδιαφέροντες, αν και πάντοτε σκανδαλιάρηδες, τύποι. Ο Μπαρκς, επιπλέον, πλούτισε τη ζωή τους με τη δημιουργία της «Λέσχης των Μικρών Εξερευνητών» (1954), στην ιστορία “Operation St. Bernard” («Επιχείρηση Άγιος Βερνάρδος»)

(πηγή: wikia.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομη ιστορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

( του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη ) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εκθαμβωτική διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς κινηματογραφικού φεστι...