Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Αιγάλεω - Πελοπίδας Θηβών τη Δευτέρα στο ΔΑΚ (6 μ.μ.)

Παλαίμαχοι Αιγάλεω Α.Ο.

Την ομάδα των παλαιμάχων του Πελοπίδα Θηβών θα αντιμετωπίσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στο 'Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου' Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο των φιλικών αναμετρήσεων που δίνουν οι παλαιοί ποδοσφαιριστές του "Σίτι" ανά 15μερο και στον οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος όλα τα βασικά τους στελέχη. Η κάμερα του 'ΑΘΛΟΜΕΤΡΟΥ' θα βρεθεί και στην αναμέτρηση αυτή, προκειμένου να καταγράψει τα στοιχεία του ενδιαφέροντος παιχνιδιού που είναι το τρίτο κατά σειρά, τη φετινή σεζόν. Προγήθηκαν οι συναντήσεις Αστέρα Ιτέας - Αιγάλεω (5 - 3) και Αιγάλεω - Ατρόμητου Αθηνών (5-5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...