Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Νέα επιστολή Καρδαρά στον Υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη για το δίκτυο ακαθάρτων υδάτων στον Ελαιώνα.

Νέα επιστολή στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέστειλε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς σχετικά με το θέμα της αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή του παλαιού Ελαιώνα της Αττικής, σημαντικό τμήμα της οποίας ανήκει στο Δήμο Αιγάλεω.

Στην περιοχή αυτή έχουν συσσωρευτεί δραστηριότητες υπερτοπικού χαρακτήρα καθώς έχουν χωροθετηθεί, εκτός των άλλων, ο Σταθμός Μετρό “Ελαιώνα”, ο Σταθμός Μεταβίβασης Μετρό, η επισκευαστική Βάση, ο κεντρικός Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (φωτό). Παρά ταύτα η περιοχή δεν εξυπηρετείται από δίκτυο ακαθάρτων υδάτων με αποτέλεσμα να παραμένει αναξιοποίητη και να εμφανίζει εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.

Ο κ. Καρδαράς υπενθυμίζει στον κ.Υπουργό την από 29/8/2013 επιστολή του και των σχετικών συναντήσεών τους με αντικείμενο την ανάληψη από πλευράς ΕΥΔΑΠ της ευθύνης σύνταξης μελέτης για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της περιοχής του Ελαιώνα και ζητά να ενημερωθεί για την πορεία του θέματος ύστερα και από τις οδηγίες του κ.Υπουργού στην Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ για την διευθέτηση του ζητήματος.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...