Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ετήσια κοπή πίτας της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε  μια πολύ ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα  στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 2ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω , το Σάββατο 15/2 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της ΈΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ. 
 Η εκδήλωση ξεκίνησε από τα παιδιά με μια μαντινάδα καλωσορίσματος ´
                                   “ φίλοι καλώς ορίσατε 
                                           να δείτε την γιορτή μας
                                           και να περάσετε όμορφα
                                           ευχή απο την ψυχή μας
Με  παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της πόλης μας, του 2ου, 7ου και 13ου δημοτικού έδωσαν το δικό τους χαρούμενο στίγμα στην εκδήλωση και κέρδισαν θερμό χειροκρότημα.

Την σκυτάλη παρέλαβε  ο πρόεδρος της ΈΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ κ.Μάκης Ζάχαρης , ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στα  προβλήματα της παιδείας  και ειδικότερα τωνσχολείων  της πόλης μας, καθώς και στις δράσεις της Ένωσης για την αντιμετώπιση τους . Κάλεσε όλους τους γονείς, εκπαιδευτικους και μαθητές να ενισχύσουν τον κοινό  αγώνα για  την υπερασπιση του δικαιωματος των παιδιων μας στην μόρφωση  και  την διατήρηση της δημόσιας δωρεάν παιδείας.



Στην κοπή της βασιλόπιτας  μας τίμησαν   ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Πέτρος Χαλούλος ο οποίος ευλόγησε την πίτα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σκλαβούνος Λάμπρος, η κα Τιρτιράκη Ρίτσα εκπρόσωπος της “Λαικής Συσπείρωσης” και αντιπρόεδρος της Ενωσης γονέων, ο επικεφαλής της Ανάπλασης Αιγάλεω και υποψήφιος δήμαρχος Μπίρμπας Δημήτρης,  ο  Ιωάννης Κάντζος υποψήφιος δήμαρχος  ' “Αιγάλεω Μπροστά”  η βουλευτής Β' Αθηνων και υποψήφια Περιφερειαρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου.

Επισης παρευρεύθησαν η δημοτική  σύμβουλος  κα Χριστόγλου Γιάννα,  ο Χατζηκώστας Κωνσταντίνος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ιεράπολις” και δημοτικός σύμβουλος,   η κα Πανταλάκη-Ανδριανοπούλου περιφερειακή σύμβουλος. Από την Β´ ΕΛΜΕ  ο  πρόεδρος Κορδής Νεκτάριος  και η αντιπρόεδρος Οικονόμου Δήμητρα, ο Μάνδρος Ηλίας πρόεδρος ΕΒΕ Αιγάλεω, η κα Κορμετζά Σοφια εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων Δημου Αιγάλεω και ο Ζαφειριάδης Ηλίας γενικός αρχηγός του “Μελάς Αιγάλεω”.

Εκπρόσωποι των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του 2ου Δ.Σχ. Αλεβίζος Δήμος, ο αντιπρόεδρος του 5ου Δ.Σχ.  Κωνσταντακόπουλος Τάσος, ο  πρόεδρος του 7ου Δ. Σχ.  Βουρλιώτης Γιάννης, ο  πρόεδρος του Δ.Σ. Του 11ου Δ.Σχ. Αντζουλάτος Πέτρος, ο πρόεδρος του 13ου Δ. Σχ.  Αργυρός Παναγιώτης, η γραμματέας του 1ου Γυμνασίου Αποστολοπούλου Αγγελική,  η πρόεδρος του 3ου Γυμνασίου Βουρεξάκη Ευτυχία,  η γραμματέας του 4ου Γυμνασίου  Λαμπροπούλου Χριστίνα, η γραμματέας του 5ου Γυμνασίου  Γούλα Αιμιλία,  η πρόεδρος του 7ου Γυμνασίου  Ρέκκα Σωτηρία,  η αντιπρόεδρος του 9ου Γυμνασίου Βαγενά Θεοδώρα και ο πρόεδρος του 4ου Λυκείου Στεργιώτης Γεράσιμος. Επίσης η διευθύντρια του 2ου Δ.Σχ., Τζαρέλα Βούλα, η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω Μαθιοπούλου Γεωργία και ο διευθυντής του 9ου Γυμνασίου, Καραίσκος Δημήτρης. Ευχαριστούμε τους χοροδιδασκάλους των χορευτικών τμημάτων που πλαισίωσαν την εκδήλωση, Τριάντη Μαρία,  Ανδριανόπουλο Κώστα και Μπέλλα Ελένη.

Η Ένωση Γονέων Αιγάλεω τίμησε και βράβευσε μαθητές, εθελοντές και καθηγητές του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου Αιγάλεω για το έργο και την προσφορά τους.
Η ενδιαφέρουσα βραδιά έκλεισε με το μαθητικό συγκρότημα του 6ου ΓΕΛ Αιγάλεω που μας ταξίδεψε με την μουσική και τα τραγούδια τους .

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά , όλους τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση  και να τους προτρέψουμε να συμμετέχουν ενεργά στις περαιτέρω δράσεις της Ένωσης με αισιοδοξία και ελπίδα.

[σ.σ. Ευχαριστούμε την κυρία Βιργινία Γεωργοπάνου για την ενημέρωση]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...