Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Νικήτας Τουρνάς στο Αιγάλεω

Φωτό sentragoal.gr
Η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. επιθυμεί να ανακοινώσει την απόκτηση του 29χρονου (γεννημένου στις 23.12.1982) μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή Νικήτα Τουρνά (φωτό), ο οποίος είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα μας και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2007 έως τον Ιανουάριο του 2009.

Ο παίκτης έχει προηγούμενη επαγγελματική θητεία στο Κερατσίνι, στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Π.Α.Ο. Ρουφ, στην Αγία Παρασκευή, στον Ασπρόπυργο και στο Μανδραϊκό.

Αλλαγές στα φιλικά παιχνίδια.

Ανακοινώνονται επίσης οι ακόλουθες αλλαγές: Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κορωπί, στις 6:30 μ.μ.

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα υποδεχθεί στις 5:30 μ.μ. στο "Στ. Μαυροθαλασσίτης" το συγκρότημα της Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...