Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πρόγραμμα φιλικών αγώνων

Από τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. ανακοινώνεται ο ακόλουθος προγραμματισμός φιλικών αναμετρήσεων:

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) στο γήπεδο Βύρωνος, με αντίπαλο την τοπική Δόξα, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) στο γήπεδο Ταύρου, με αντίπαλο το Φωστήρα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) στο γήπεδο Κερατσινίου με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", με αντίπαλο το Μανδραϊκό, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) με αντίπαλο τον ΑΟ Γλυφάδας (πρώην ΠΑΟΚ Γλυφάδας) σε έδρα που θα καθορισθεί προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...