Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Προς τον Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο."

Αγαπητοί κύριοι.

Τις τελευταίες ημέρες οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας της πόλης μας πληροφορούνται από τις αθλητικές εφημερίδες σχετικά με τις κινήσεις του προέδρου του συλλόγου μας κ. Γιώργου Γιανναράκη να εξασφαλίσει οικονομική βοήθεια από παράγοντες της περιοχής, προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την κάλυψη του προϋπολογισμού του τμήματος ποδοσφαίρου στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ασφαλώς και στον κ. Γιανναράκη θα πρέπει να αναγνωρισθεί πέραν πάσης αμφισβήτησης το γεγονός ότι ο ίδιος έχει επιφορτισθεί ολοκληρωτικά το βάρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά το διάστημα που έχει παρέλθει από την ανάληψη της προεδρίας του Αιγάλεω Α.Ο. Ωστόσο Αιγάλεω Α.Ο. δεν είναι μόνο ο πρόεδρος. Υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο οφείλει να ενημερώσει άμεσα το φίλαθλο κόσμο για τις τελευταίες εξελίξεις και όχι να παρακολουθεί αμέτοχο τις αγωνιώδεις προσπάθειες ενός μόνο ανθρώπου, του οποίου τις ενέργειες επιβάλλεται να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

Έχει παρέλθει σχεδόν τριετία από τότε που δέκα τουλάχιστον φίλαθλοι του συλλόγου καταθέσαμε εγγράφως αιτήσεις εγγραφής μας, ως νέα μέλη του Αιγάλεω Α.Ο., χωρίς στο διάστημα που μεσολάβησε να έχουμε ενημερωθεί για την τύχη των αιτήσεών μας, ούτε καν να έχουμε λάβει αριθμό πρωτοκόλλου για αυτές.

Ως φίλαθλος του Αιγάλεω αναρωτιέμαι εύλογα. Ως πότε είναι δυνατόν να παρατείνεται η θητεία ενός Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο λειτουργεί όπως λειτουργεί, τηρώντας ή όχι τις καταστατικές διαδικασίες; Πότε έχετε σκοπό αγαπητοί φίλοι, να συγκαλέσετε μια Γενική Συνέλευση των μελών του Αιγάλεω Α.Ο.; Γιατί δεν αναγνωρίζετε το δικαίωμα σε οποιοδήποτε άλλο φίλαθλο της ομάδας να εισέλθει στα διοικητικά του Αιγάλεω Α.Ο. ώστε να συνεισφέρει την οποιαδήποτε συνδρομή του; Πότε επιτέλους θα προκηρυχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου;

Με τιμή,

Νίκος Δημ. Νικολαΐδης

1 σχόλιο:

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...