Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Σε απόλυτη στασιμότητα βρίσκονται όλα τα θέματα σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο.
Ο τεχνικός της ομάδας Κρίστο Βαζέχα απουσιάζει στη χώρα του, όπου απασχολείται σαν σχολιαστής για λογαριασμό της τηλεόρασης στο Euro 2012, ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι τόσο για την ανανέωση ή μη της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών, όσο και για την παραμονή ή όχι κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, κατά την περίοδο που έληξε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟΥ", ο Πολωνός προπονητής του Αιγάλεω, πριν ακόμη αναχωρήσει για τη γεννέτειρά του είχε έρθει σε επαφή με σύλλογο της Football League, από τον οποίο είχε δεχθεί πρόταση και παλαιότερα, αλλά δεσμευόταν από την υπόσχεση που είχε ήδη τότε δώσει στην ομάδα μας. Σε κάθε περίπτωση, ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να διατυπωθούν και όλα θα κριθούν στην τελική συνάντηση που αναμένεται να υπάρξει μεταξύ των δυο ανδρών, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, που πάντα διατηρεί μεγάλες προσδοκίες σχετικά με την πορεία του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα, περιμένει με ανυπομονησία την αναγγελθείσα ανοιχτή συζήτηση που προγραμματίζουν οι διοικούντες, ώστε να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...