Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μεθοδεύεται επιστροφή Θωμά;

Την εμφάνισή του στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, έκανε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. και υποψήφιου πρωθυπουργού στην πόλη μας (φωτό), ο πρώην μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Αιγάλεω Θωμάς Μητρόπουλος.

Η κίνηση αυτή του τέως πανίσχυρου άνδρα της ομάδας να βρεθεί δηλαδή δίπλα στον αρχηγό της κεντροδεξιάς παράταξης -ομού μετά κάποιων τοπικών "γαλάζιων" στελεχών- ερμηνεύεται σαν μια απόπειρα να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του, ύστερα από την προ διετίας άτακτη αποχώρησή του απ' τα διοικητικά του συλλόγου, αφού η διαβόητη συγχώνευση με τον Ηλυσιακό -την οποία είχε μετά κόπων υλοποιήσει- κατέρρευσε και το σωματείο βρέθηκε στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. 

Είναι γνωστό ότι ισχυροί δεσμοί συνδέουν το Θωμά Μητρόπουλο με τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί ο κ. Σαμαράς, κάτι που αποδείχθηκε και με την αγαστή συνεργασία την οποία είχε προ ετών με τον κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, πρώην πρόεδρο της ομάδας αλλά και δήμαρχο της πόλης με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, για την εκλογή του οποίου πληροφορίες ήθελαν να έχει παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Το Αιγάλεω, παραδοσιακά, είναι μια περιοχή όπου η δημοφιλία της τοπικής ομάδας βασίζεται στις ίδιες ιστορικές ρίζες που καθορίζουν την παράλληλη πορεία πόλης και συλλόγου και ως εκ τούτου, η ευαισθησία των κατοίκων του είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε ότι αφορά σε αυτές τις συγκεκριμένες παραμέτρους.

Ας μην λησμονείται ότι ένα από τα κυριότερα αίτια για την εκλογή του κ. Καλογερόπουλου ως ανωτάτου τοπικού άρχοντα το φθινόπωρο του 2002, ήταν -μεταξύ άλλων στοιχείων- και η ανοδική τροχιά του Αιγάλεω Α.Ο., όπου προήδρευε από το 1999 και το οποίο -υπό την ηγεσία του- είχε πετύχει την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από απουσία 16 ολόκληρων ετών.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου αναμένεται να καθορίσει και την τύχη της διαφαινόμενης επιστροφής του κ. Μητρόπουλου στα κοινά του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...