Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Απάντηση του Αιγάλεω Α.Ο. στον πρόεδρο του Πανναξιακού

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωΐ η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο., ανταπαντώντας στις κατηγορίες του προέδρου της ομάδας της Νάξου κ. Φλεριανού. Στην ανακοίνωση, οι ιθύνοντες της Αθηναϊκής ομάδας τονίζουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους του Πανναξιακού που προσήλθαν την Κυριακή στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ενώ επισημαίνουν ότι η αντίδραση και το λεκτικό επεισόδιο που έγινε σε βάρος του προέδρου της φιλοξενούμενης από λίγους φιλάθλους του Αιγάλεω είχε την εξήγησή του, με βάση τη συμπεριφορά του κ. Φλεριανού στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση η οποία πλέον δίνει μια νέα χροιά στο θέμα, έχει ως εξής:

"Το θράσος έχει και τα όριά του κ. Φλεριανέ, καθώς μια απλή λεκτική αντιπαράθεσή σας με μερικούς φίλους της ομάδας μας, προσπαθήσατε μέσω μιας υπερβολικής ανακοίνωσης γεμάτη από ανακρίβειες να τη μετατρέψετε σε βιαιοπραγία και να καλλιεργήσετε έτσι άσχημο κλίμα μεταξύ των δυο σωματείων.

Δεν αναρωτηθήκατε γιατί στράφηκαν ΜΟΝΟ εναντίον σας και σε κανέναν άλλον φίλο του Πανναξιακού που υπήρχε στο γήπεδό μας, με πανό, κασκόλ και οι οποίοι φώναξαν, χειροκρότησαν, πανηγύρισαν και καλά έκαναν γιατι έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο; Επειδή η μνήμη σας είναι επιλεκτική, σας υπενθυμίζουμε κ. Φλεριανέ ότι στον πρώτο γύρο ζητήσατε από τους δικούς φίλους υπερβολικό εισιτήριο!!!

Παρά τις παρακλήσεις της διοίκησής μας, κατά τη διάρκεια του αγώνα χειρονομούσατε συνεχώς, στο τέλος δε της αναμέτρησης εκστομίσατε βαρύτατες ύβρεις και ζητήσατε από τα αστυνομικά όργανα να κρατηθούν φίλαθλοί μας, να γίνουν μηνύσεις, με απώτερο σκοπό να χάσουν το πλοίο της επιστροφής. Προφανώς είσαστε πικραμένος από τη δίκαιη νίκη της ομάδας μας και παραφερθήκατε, όπως και ο τέως προπονητής σας κ. Σκούνας.

Οι φίλαθλοί μας, που τους κατηγορείτε, είναι από τους πιο πιστούς της Ελλάδας, είμαστε περήφανοι που τους έχουμε πάντα δίπλα μας, στα καλά και στα άσχημα και έχουν πάρει τα εύσημα σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Υποδείξεις, νουθεσίες και ψευτομαγκιές κ. Φλεριανέ, κρατείστε τις για τον εαυτό σας, διότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί"!!!

Έχουμε αποδείξει ότι το γήπεδό μας είναι από τα πλέον ασφαλή στην Ελλάδα και η φιλοξενία που απολαμβάνουν τα σωματεία υποδειγματική! Σχετικά μπορούν να σας πληροφορήσουν και οι δικοί σας φίλαθλοι.

Η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. συναισθανώμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει η χώρα μας και όλοι οι φίλαθλοι, μα περισσότερο εκείνοι του Πανναξιακού, που αρκετοί ταξίδεψαν από το όμορφο νησί σας, είχε βάλει γενική τιμή εισόδου στα 5 ευρώ!

Επίσης κ. Φλεριανέ η ανακοίνωσή σας είναι εκ του πονηρού, δεν είδατε τον πρόεδρο του σωματείου μας κ. Γιανναράκη και τους άλλους παράγοντές μας; Γιατί δεν είχατε το σθένος να το αναφέρετε; Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους Ναξιώτες φιλάθλους, ούτε και αυτοί από εμάς!!! Αλήθεια, για πείτε μας, πότε ξαναεπισκεφθήκατε το Αιγάλεω και έχετε άποψη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας;

Πρέπει να καταλάβετε κ. Φλεριανέ, ότι εκπροσωπείτε με την ιδιότητα του προέδρου ένα ολόκληρο νησί, ως εκ τούτου η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι κόσμια και ανάλογη του αξιώματός σας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο φίλο σωματείο του Πανναξιακού και μακάρι να πετύχει τους στόχους του. Φιλικούς χαιρετισμούς επίσης προς όλους τους Ναξιώτες φιλάθλους. Όσο για εσάς κ. Φλεριανέ, καλά μυαλά και εάν δεν διαθέτετε την διορατικότητα και το παραγοντικό ανάστημα που απαιτείται, είναι καλύτερα για το ποδόσφαιρο να πάψετε να παριστάνετε τον πρόεδρο.

Εκ του ΔΣ
του Αιγάλεω Α.Ο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...