Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Νέο ΔΣ στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Αιγάλεω ΑΟ

Οι κ.κ. Νταγκίνης, Κωνσταντόπουλος,
Παπαϊωάννου και Τζανουδάκης
Φωτό:ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ
Πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου παλαιμάχων του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π."), προκειμένου να δημοσιοποιηθεί στα μέλη ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης διετίας και να λάβουν χώρα αρχαιρεσίες για το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο και την 3μελή Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το λόγο αρχικά πήρε ο ταμίας του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Παντελής Τζανουδάκης, ο οποίος προέβη σε μια εκτενή αναφορά των οικονομικών πεπραγμένων, ενώ στη συνέχεια μίλησαν, κατά σειρά και οι κ.κ. Παναγιώτης Κατσικογιάννης, Γιάννης Νταγκίνης, Ηλίας Συνοδινός, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Τάκης Τσαλαμάγκας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Λεωνίδας Δαμουράς, αλλά και ο πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργος Γιανναράκης (είχε προσκληθεί τιμητικά, όπως και ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Μυστακόπουλος και ο συγγραφέας κ. Νίκος Δημ. Νικολαΐδης) που δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει τους παλαιμάχους σε ότι χρειασθούν.

Αντίθετα, ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Ζαχαρίας Λυκουρίνος δεν έδωσε το "παρών" για προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Τάκης Τσαλαμάγκας (δεξιά)
απευθύνει έκκληση για ομόνοια
Στη ψηφοφορία που ακολούθησε, πρώτευσε ο κ. Νταγκίνης με 32 ψήφους και τον ακολούθησαν οι κ.κ. Συνοδινός, Τσαλαμάγκας, Κώστας Λαλιώτης, Κωνσταντόπουλος, Ιωάννης Σάμιος, Τάκης Μανδραφλής, Τζανουδάκης και Κατσικογιάννης, που εξελέγησαν και αποτελούν το νέο ΔΣ. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Δαμουράς και Σταυρόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο το οποίο θα εκλέξει προεδρείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...