Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

"Δώρο" του Αθανασιάδη στο "Σίτι"!

Ο Α.Ο. Μυκόνου έκοψε 2 πολύτιμους βαθμούς από τον Ελπιδοφόρο σήμερα, σε εξ΄αναβολής αγώνα για τον 8ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής (τελικό σκορ 1-1), με αποτέλεσμα τώρα, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας το συγκρότημα της Κηφισιάς να ισοβαθμεί με το Φωστήρα, στους 30 πόντους, ενώ το Αιγάλεω βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω.

Εξαιρετικής σημασίας χαρακτήρα για την περαιτέρω πορεία της ομάδας της πόλης μας λαμβάνει πλέον ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνας του "Σίτι" το Σάββατο στη Μύκονο, την οποία ως γνωστό προπονεί ο παλαιός διεθνής Αιγαλιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Αθανασιάδης (Στη φωτό που παραθέτουμε, από http://www.sportcyclades.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...