Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Με αισιοδοξία στην Ηλιούπολη

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, το Αιγάλεω μάχεται αύριο στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης, κόντρα στην τοπική ομάδα, για το πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του α΄γύρου.

Στην ομάδα της πόλης μας επικρατεί καλό κλίμα, ύστερα και από τη νίκη επί του Φωστήρα, έτσι άπαντες ελπίζουν ότι η ανοδική πορεία του Ομίλου θα συνεχιστεί, ώστε σύντομα να υπάρξουν ξανά προοπτικές για πρωταθλητισμό.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ο προπονητής Θωμάς Κουρκούνας (φωτό) αναμένεται να παρατάξει την πλέον "ετοιμοπόλεμη" ενδεκάδα, στην οποία θέση διεκδικεί ο νεοαποκτηθείς Κώστας Μπαλάσκας.

Δυναμικό "παρών" τέλος, αναμένεται να δώσουν στο γήπεδο και οι φανατικοί οπαδοί της "Θύρας 12", που οργάνωσαν ομαδική μετάβαση με πούλμαν, έχοντας αφετηρία τα γραφεία του Συνδέσμου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...