Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Το "φρέναραν" οι αποβολές: 0-0

Στο 0-0 έμεινε σήμερα, απροσδόκητα, το Αιγάλεω, με αντίπαλο την ήδη υποβιβασμένη Ηλιούπολη εκτός έδρας. Αιτίες ήταν αφενός η εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σηφάκη (μέχρι πριν λίγους μήνες παίκτη του "Σίτι"), αλλά και οι δυο κόκκινες κάρτες με τις οποίες χρεώθηκαν από νωρίς οι κυανόλευκοι ποδοσφαιριστές. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, η επιπολαιότητα του Ντελμεκούρα να εκβιάσει το πέναλτι, στοίχισε, από ότι φαίνεται, την απώλεια δυο πολύτιμων βαθμών και τη δυνατότητα στην ομάδα της πόλης μας να "αναρριχηθεί" περαιτέρω στο βαθμολογικό πίνακα.

Με σαφές αριθμητικό μειονέκτημα σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, οι παίκτες του Αιγάλεω πάλαιψαν, ήταν μαχητικοί, αλλά δεν κατάφεραν να ΄μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα την υπεροχή τους.

Δυναμικό "παρών" έδωσαν για άλλη μια φορά οι οργανωμένοι οπαδοί της "Θύρας 12", όπως άλλωστε φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Πηγή: http://www.sportifico.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...