Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ψυχραιμία παιδιά!

Άνω-κάτω έγινε η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω, μετά την αναπάντεχη χτεσινή ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα της πόλης μας στην ουραγό Αγία Παρασκευή του Πάρη Βάλβη (0-0). Η αγωνία του κόσμου, το άγχος των ποδοσφαιριστών, ένα ακυρωθέν τέρμα και μερικές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς "Σίτι" συνέθεσαν το σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ενώ το κλίμα ηλέκτρισε ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο χώρο της κερκίδας των οργανωμένων οπαδών, μεταξύ του επικεφαλής της ασφάλειας του γηπέδου και νεαρού φιλάθλου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας "πολιόρκησαν" τα αποδυτήρια ζητώντας εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ αποδοκιμασίες εισέπραξε και το διαιτητικό "τρίο".

Κρίνεται σκόπιμο πάντως όλοι να ηρεμήσουν, να χαμηλώσουν τους τόνους της όποιας αντιπαράθεσης και να αφοσοιωθούν αποκλειστικά στον αγωνιστικό στόχο, που θα εξασφαλίσει την παραμονή του Αιγάλεω στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...