Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Παρουσίαση νέων εμφανίσεων

  ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.

 Δελτίο Τύπου-30 Νοεμβρίου 2011

 Σε μία λαμπρή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο RIVER WEST ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ η παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων  (ΦΑΝΕΛΑ) του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Το γνωστό πολυκατάστημα του ΑΙΓΑΛΕΩ είναι Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδος μας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πλήθος μικρών φίλων του ΑΙΓΑΛΕΩ, μέλη των ακαδημιών με τους γονείς τους και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους.

Η διοίκηση του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς το Δ.Σ. του RIVER WEST ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ για τη χορηγία, που βοηθάει να υλοποιηθούν οι στόχοι των ομάδων μας για την τρέχουσα περίοδο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σύσσωμα τα τμήματα αντρικού μπάσκετ και ποδοσφαίρου (παίκτες, προπονητές).

Τον ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο,. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο αντιπρόεδρος ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ο Γ. Γ. Ζαχαρόπουλος Κ., ο γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου Λαγογιάννης Β., ο Γενικός Αρχηγός Μπάσκετ Χαραλαμπόπουλος Νίκος, ο ταμίας Χαραλαμπόπουλος Παναγιώτης, ο έφορος μπάσκετ Πετσίτης Σταύρος, τα μέλη Καρβέλας Δ., Σαβράμης Δ., Πασχαλινόπουλος Δ., καθώς και οι προπονητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ Γράφας Θ. και Χατζηγιαννακός Απ.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε η ΘΥΡΑ 12 με επικεφαλής τον πρόεδρο Πετράτο Μαρίνο και πάρα πολλά μέλη. Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και την λάμπριναν με την παρουσία τους.

Εκ του Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...