Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Περασμένα μεγαλεία...

Αιγάλεω 1959-60
23 Δεκεμβρίου του 1959: Για την τρίτη αγωνιστική στην Α’ κατηγορία Αθηνών, το Αιγάλεω νίκησε με σκορ 2-0 στο γήπεδο της ΑΕΚ τον Αστέρα Αθηνών (Γκύζη), από γκολ του δραμινού Κώστα Χατζημιχαήλ και του Βασίλη Τσεμπερλή.

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο το ιστολόγιό σας, για μια ομάδα που συμπαθώ από μικρό παιδί. Έχω συμπατριώτη τον Σταύρο Μακρή, είμαι φίλος και συνάδελφος με τον Διονύση Μπονίκο, έχω γνωρίσει τον Γρίμμα στην Κέρκυρα, και διατελώ πάντα θαυμαστής του φοβερού και τρομερού Πηγαδίτη.

    Ο Χατζησκουλίδης είναι "άλλο" κεφάλαιο. Παίχτες σαν και αυτόν είναι αγαπητοί σε όλους όσοι ξέρουν από μπάλλα.

    Ευχές για Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια και την εκτίμηση που τρέφετε προς όλες αυτές τις τεράστιες ποδοσφαιρικές μορφές της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο.

    Αντεύχομαι για ΥΓΕΙΑ και υψηλό φρόνημα σε κάθε δυνατό επίπεδο.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...