Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

"Ιθάκη" η Χαλκίδα για δυο πρώην άσσους του "Σίτι"

Διαβάσαμε στο σαββατιάτικο "ΦΩΣ των Σπορ" (από όπου και η φωτογραφική σύνθεση που παραθέτουμε), για δυο πρώην συμπαίκτες της ομάδας της πόλης μας (σήμερα προπονητές ποδοσφαίρου) και χαρήκαμε ειλικρινά με τις τελευταίες εξελίξεις στην καριέρα τους. Πρόκειται για το Νίκο Παντέλη (Παντελή τον γνωρίζαμε παλιά) και το Νίκο Ρόγκα (που μάλιστα ανήκει και στο δυναμικό του συλλόγου των παλαιμάχων "ΣΥΒΕΠΑΠ"). Ο Παντέλης, μετά την προ μηνών ταλαιπωρία του λόγω εμπλοκής στο σκάνδαλο των "στημένων" αγώνων αλλά και τη μετέπειτα πανηγυρική απαλλαγή του, συνεχίζει την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχοντας πρόσφατα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συγκροτήματος του Α.Ο. Χαλκίδας (αγωνίζεται σε όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος). Για το βιογραφικό του Παντέλη δείτε εδώ:

Ο Παντέλης (αριστερά)
σε αγώνα ΠΑΟΚ-Αιγάλεω
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82

Ο άλλος, ο πρώην γκολκίπερ του Αιγάλεω στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 Νίκος Ρόγκας είναι πλέον ο υπεύθυνος της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην πρωτεύουσα της Εύβοιας και ο καθοδηγητής-παιδαγωγός "λιλιπούτειων" αθλητών, οι οποίοι μελλοντικά προορίζονται (και ονειρεύονται από τώρα) να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...