Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μελίσσια στο δρόμο του "Σίτι"!

Σήμερα το μεσημέρι (14:30 μ.μ.) το Αιγάλεω κοντράρεται με τον Α.Ο. Μελισσίων (συγκρότημα που αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο της Δ΄ Εθνικής όπου μετέχει το "Σίτι") εκτός έδρας, σε αγώνα νοκ-άουτ για μια θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Ο Θωμάς Γράφας σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα επιδιώξει τη νίκη-πρόκριση, καθώς το Αιγάλεω έχει φιλοδοξίες να διακριθεί στο θεσμό.

Στους "8" έχουν ήδη προκριθεί ο Ελπιδοφόρος, ο Φωστήρας, ο Αθηναϊκός, οι Τράχωνες Αλίμου, ΑΟ Περιστερίου, ΑΕ Ηρακλείου, ενώ η όγδοη συμμετοχή θα κριθεί από τη σημερινή αναμέτρηση του ΑΟ Κηφισιάς με τον Άγιαξ Ταύρου.

  • Στις 18:30 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΑ, θα διενεργηθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...