Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πέρασε το Αιγάλεω-Με Ελπιδοφόρο στους "8"!

Αιγάλεω 2011-12
Το ισχυρό συγκρότημα ομάδα του Ελπιδοφόρου Κηφισιάς επεφύλαξε η τύχη για αντίπαλο της ομάδας του Αιγάλεω στη σημερινή κλήρωση που διενεργήθηκε αργά το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Αθηνών, για την προημιτελική φάση στο θεσμό του Ερασιτεχνικού Κυπέλλου. Το παιχνίδι θα γίνει στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" στις 14 Δεκεμβρίου (2:30 μ.μ.) και όπως χαρακτηριστικά σχολιάσθηκε, πρόκειται για έναν "πρόωρο Τελικό" μεταξύ των δυο επικρατέστερων φαβορί για την κατάκτησή του, όσο και για τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

  • Τα άλλα ζευγάρια: Τράχωνες Αλίμου-Φωστήρ Ταύρου, ΑΟ Περιστερίου-ΑΕ Ηρακλείου (η μοναδική ομάδα της Α΄ ΕΠΣΑ που συνεχίζει στο θεσμό) και Άγιαξ Ταύρου (προκρίθηκε σήμερα σε βάρος του ΑΠΟ Κηφισιάς εκτός έδρας με 1-0)-Αθηναϊκός (τα δυο τελευταία παιχνίδια θα γίνουν στις 7 Δεκεμβρίου)

Πέρασε με Μελίσσια

Νωρίς το απόγευμα σήμερα, η ομάδα της πόλης μας νίκησε με σκορ 1-0 μέσα στα Μελίσσια την τοπική ομάδα, παίρνοντας το εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το Αιγάλεω, που αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο χώρο του κέντρου χωρίς όμως να απειληθεί από τους γηπεδούχους, επικράτησε χάρις σε γκολ του Στράτου Δουκάκη (60΄) με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω και αριστερά από τη μεγάλη περιοχή.

http://www.youtube.com/watch?v=KDP8VDA86oA

 Το φάουλ κέρδισε ο ίδιος, ύστερα από εξαίρετη ατομική προσπάθεια.

Υπέρτεροι του "Σίτι" ήταν οι Ζαφειράτος, Κ. Κωνσταντόπουλος, Τζανετάκος και ο σκόρερ. Πλήγμα ο τραυματισμός του νεαρού Δημητρίου κατά το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ο παίκτης δεν αντικαταστάθηκε έως τη λήξη του α' 45λεπτου, αλλά και του Τεγούση, που ατυχώς ακολούθησε τη μοίρα του επίσης τραυματία αδελφού του.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Κ. Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Π. Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Δημητρίου (46' Κ. Τεγούσης-57' Σιδέρης), Μαστραντώνης (77' Στριμένος), Τζανετάκος, Δουκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...