SAVE EGALEO

Τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας του Αιγάλεω Α.Ο. (2009-10)

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα του μπάσκετ Ανδρών Αιγάλεω Α.Ο.

Ρουμελιώτης
Στον απόηχο της αποχώρησης του Κώστα Ρουμελιώτη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ ανδρών της πόλης μας, γνωστοποιήθηκε η σειρά αγώνων του Αιγάλεω για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου θα μετάσχει για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο.

Το πρόγραμμα: Δούκας-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω-Χαλκηδόνα, Αίολος Τρικάλων-Αιγάλεω, Αιγάλεω-ΜΕΝ Τούμπας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Αναγέννηση/Φλόγα, Αίας Ευόσμου-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Ηράκλειο, Διαγόρας Ρόδου-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Νίκη Βόλου, Στρατώνι-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Κόροιβος Αμαλιάδας, Νήαρ Ήστ-Αιγάλεω και Αιγάλεω-Φιλαθλητικός.

Χατζηγιαννακός
Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Χατζηγιαννακός, που προτιμήθηκε για αντικαταστάτης του Ρουμελιώτη αντί του Νίκου Καραγιάννη, πριν ακριβώς δέκα χρόνια και για μια συνεχόμενη τριετία (2001-02 έως και 2003-04) είχε διατελέσει ασίσταντ-κώουτς του Δημήτρη Καρβέλα στον πάγκο του Αιγάλεω, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της ομάδας και πάλι στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...