Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα του μπάσκετ Ανδρών Αιγάλεω Α.Ο.

Ρουμελιώτης
Στον απόηχο της αποχώρησης του Κώστα Ρουμελιώτη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ ανδρών της πόλης μας, γνωστοποιήθηκε η σειρά αγώνων του Αιγάλεω για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου θα μετάσχει για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο.

Το πρόγραμμα: Δούκας-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω-Χαλκηδόνα, Αίολος Τρικάλων-Αιγάλεω, Αιγάλεω-ΜΕΝ Τούμπας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Αναγέννηση/Φλόγα, Αίας Ευόσμου-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Ηράκλειο, Διαγόρας Ρόδου-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Νίκη Βόλου, Στρατώνι-Αιγάλεω, Αιγάλεω-Κόροιβος Αμαλιάδας, Νήαρ Ήστ-Αιγάλεω και Αιγάλεω-Φιλαθλητικός.

Χατζηγιαννακός
Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Χατζηγιαννακός, που προτιμήθηκε για αντικαταστάτης του Ρουμελιώτη αντί του Νίκου Καραγιάννη, πριν ακριβώς δέκα χρόνια και για μια συνεχόμενη τριετία (2001-02 έως και 2003-04) είχε διατελέσει ασίσταντ-κώουτς του Δημήτρη Καρβέλα στον πάγκο του Αιγάλεω, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της ομάδας και πάλι στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...